-
Feestelijke Borreldoos!
Een borrel, een picknick, een brunch, visite of gewoon gezelligheid? Maak het jezelf of waar je op bezoek gaat gemakkelijk en bestel deze feestelijke borreldoos! Speciaal met diverse (feest)dagen hebben we de Borreldoos in de aanbieding. Gevuld met heerlijke hapjes en ook nog eens handig om mee te nemen. Daar kun je mee voor de dag komen. De Borreldoos wisstelt per thema en bestaat in ieder geval uit: • boerenkaas met diverse kruiden • huisgemaakte truffelmayonaise met pesto dippers • geitenbrie • gedroogde ham • cornichons • Ballen met Smaak • Franse worst of Salami • -
Borrelplank van Nu – Eigentijds genieten!
Een ‘hippe’ plank met moderne hapjes en smaken: • een variatie harde en zachte kazen met bijpassende chutney • scrocchi • diverse huisgemaakte dips • pestodippers • fruit • gedroogde worst • verse vleeswaren • broodsticks • olijvenmix • Ballen met SmaakBorrelplank van Toen – Tijdloos lekker!
Een plank vól authentieke smaken die we allemaal kennen: • selectie zachte kazen • crackers • huisgemaakte eiersalade • diverse broodsmeersels • fruit • verse vleeswaren • Oma’s gehaktballen • worst • goudgele uitjes • augurkenVegetarische Borrelplank – Verrassend lekker!
Een ‘vega’ plank met eigentijdse hapjes en smaken: • een variatie harde en zachte kazen met bijpassende chutney • pestodippers • diverse groente met dips • wraps • huisgemaakte hummus • chips van champignons • olijvenmix • dadels Bestel je meerdere borrelplanken tegelijk? Dan zorgen we voor een gevarieerde samenstelling. -
Escapa Tempranillo (Organic) Castilla y Leon
Gemaakt door Nederlandse Flying wijnmaker Rudolf Nipius, bekend als leraar Spaanse wijnen op de Vinologenopleiding! Gemaakt van de bekendste blauwe druif van Spanje en meest soepele rode wijn; Tempranillo. Een donkere, robijnrode kleur met in de geur intens fruitige aroma's van wilde bloemen, rood fruit als bramen en bessen. In de smaak krachtig en kruidig met een aangename fruitige en vlezige afdronk. -
Escapa Verdejo & Sauvignon (Organic) Castilla y Leon
Gemaakt door Nederlandse Flying wijnmaker Rudolf Nipius, bekend als leraar Spaanse wijnen op de Vinologenopleiding. Gemaakt van Sauvignon Blanc en Verdejo en is de blend zoals bekend in de Rueda! Sprankelend van kleur, met een licht groene tint. De geur is expressief met elementen van wit fruit (appel en peer). De smaak is geconcentreerd met een zachte aanzet en frisse zuren. Het slot wordt gekenmerkt door een licht bittertje.