“Wandelen moet wel lekker blijven”

De Smaakwandelingen worden georganiseerd door Winni Boetje, die altijd al een voorliefde heeft gehad voor ‘het goede leven’: lekker eten en drinken, gezelligheid en goed gezelschap. Ze stond als 9-jarige al op de markt met stroopwafels, dus het ondernemen met lekkers zat er al vroeg in. Ze houdt van regelen, organiseren en plannen, en na een carrière bij Bacardi en de reisbranche, begon ze in 2017 met haar eigen onderneming.

Eerst als bezorgservice voor feestelijke borrelplanken, nu met de lokale Smaakwandelingen. Met al dat lekkere eten en drinken, kan een wandeling natuurlijk ook geen kwaad. Het begon in haar eigen woonplaats Moordrecht, nu zijn er Smaakwandelingen in de hele regio en straks in heel Nederland. Want elk dorp heeft genoeg lekkers om voor te wandelen.

“Door de lens van….”

De visuele wereld achter onze wandelingen wordt grotendeels gecreëerd door de lens van Laisa Maria. Fotograferen in de natuur is helemaal haar ding, daarom maakt het vastleggen van de Smaakwandelingen in de buitenlucht haar razend enthousiast en geïnspireerd. Momenteel specialiseert ze zich in bruidsfotografie, maar vanuit haar achtergrond in PR fotografie heeft ze ook ervaring met het fotograferen van lifestyle producten, restaurants, mooie gerechten en drankjes. Een goede match dus voor onze focus op smaakvolle wandelingen.

Als fotograaf is ze er sinds het begin van Winni’s ondernemerschap-avontuur bij en samen hebben ze nog vele creatieve plannen. Van borrelplank tot wandeling blijft ze onderdeel van het Smaakwandelingen team, en zul je haar ongetwijfeld al wandelend tegenkomen vergezeld door haar trouwe camera.

“Dé perfecte combinatie”

Saleskanjer Johanna is een echte levensgenieter. Ze houdt van gezelligheid, een heerlijk hapje, een mooie wijn en lieve mensen om haar heen. Wandelen stond nooit hoog op haar lijstje, maar je leest het goed .. Stond! Anderhalf jaar geleden heeft ze haar lifestyle aangepast en het wandelen ingepland in haar dagelijkse routine. Het roer ging om, iedere dag wandelt ze tussen de 8 en de 12 kilometer in de natuur.

Smaakwandelingen is voor haar dé perfecte combinatie! “Hoe heerlijk om op die manier je stappen te zetten, in goed gezelschap te genieten van al het moois om je heen en de smaakvolle gerechtjes te proeven bij de lokale horeca. Fantastisch!”

De lekkerste manier om wandelend bij te kletsen

“Wandelschoenen, hoge hakken of teenslippers?
Wandel op je eigen manier, op je eigen tempo en met je eigen gezelschap.”