Contact met de Meiden met Smaak

Wil je meer weten over de Smaakwandelingen?
Samen brainstormen over de mogelijkheden voor groeps- of bedrijfsuitjes?
Bel, mail of WhatsApp ons, of vul het contactformulier in.

Meiden met Smaak

WhatsApp

Chat met ons tussen 9:00 - 21:00

Klik om te appen:

06-14355030

Vraag het op Facebook

Gemiddelde reactietijd van 1 uur

Klik om te chatten:

Facebook

Contact

Bel ons

Maandag tot vrijdag tot 21:00

Klik om te bellen:

06-14355030

Kom langs op kantoor

Meiden met Smaak

Meiden met Smaak
Uiterwaard 12
2841 BL Moordrecht

Stel je vraag

  Wat vinden andere Smaakfans?

   

  Wandelschoenen aan, het is borreltijd!

  Veelgestelde vragen

  Tijdens het bestellen van je ticket kies je de routevolgorde. De adressen van de deelnemende horecazaken inclusief gekozen volgorde staan vermeld op je ticket. We geven een suggestie voor een looproute, wil je hier van afwijken door bijvoorbeeld meer meters te maken dan is dat geen probleem. Zorg wel dat je ruim vóór de eindtijd (meestal 17:00 uur) bij de laatste locatie bent aangekomen.

  Niet alle restaurants zijn rolstoeltoegankelijk of hebben aangepaste toiletten. Dit kun je het beste checken op de websites van de deelnemende horecazaken of neem contact met ons op.

  Zodra je besteld en betaald hebt, krijg je twee mails: 1 met de betaalbevestiging en 1 met het e-ticket. Het kan zijn dat deze mails in je spam-, of reclame folder zijn terechtgekomen. Mocht je de mails niet meer terug kunnen vinden neem dan contact met ons op.

  Bestel je tickets via de button bij jouw wandeling in de Wandelagenda en ontvang je tickets per mail. Op ieder ticket staat een unieke barcode. Print ze uit of laat ze bij de horecastops zien op je telefoon. Je krijgt alle adressen van de cafés en restaurants inclusief gekozen routevolgorde.

  Je krijgt bij de Smaakwandeling op elke locatie 1 gerechtje.  Mocht je meer willen bestellen, dan is dat uiteraard mogelijk, dit is voor eigen rekening.

  Wil je samen met vrienden of familie een wandeling lopen, maar heb je een andere route volgorde gekozen? Neem dan contact met ons dan zorgen wij ervoor dat je ticket aangepast wordt.

  De tickets kun je niet annuleren. Als je niet in de gelegenheid bent om mee te wandelen kun je jouw ticket wellicht verkopen aan vrienden.

  In principe gaan de wandelingen altijd door, dus laat je niet verrassen door het weer en wees voorbereid.

  Onze Smaakwandelingen vinden altijd plaats op zondagmiddag of op feestdagen. De tickets zijn niet geldig op een andere dag. Voor groepen vanaf 25 personen maken we graag een lokaal programma op maat, dat ook doordeweeks kan plaatsvinden. Neem hiervoor contact met ons op.