Zin in een ‘lekkere’ wandeling?

Ga mee met de Smaakwandeling, waarbij je de allerleukste horeca in je eigen omgeving of zelfs je eigen dorp leert kennen. Op verschillende plekken krijg je heerlijke gerechtjes en kun je een bijpassend drankje bestellen. Je wandelt met je eigen gezelschap, op je eigen tempo en proeft bij iedere locatie waarom nu juist deze plek de moeite waard is. Beleef met elkaar een gezellige middag, ontdek de lokale horeca, geniet van het eten en laat de stappenteller ook lekker schrikken!

Ieder koppel of gezelschap start en eindigt op een verschillende locatie. Op elke locatie doe je nieuwe – en vooral lekkere – energie op om weer verder te wandelen naar de volgende stop. De Smaakwandeling is de perfecte gelegenheid om met vrienden, familie of buren bij te praten en te genieten van alles wat jouw smaakvolle dorp (of die van iemand anders) zo bijzonder maakt.

Wat kun je verwachten?

  • heerlijke gerechtjes proeven

  • geweldige horecazaken ontdekken

  • een gezellige middag

  • én lekker bewegen

Hoe werkt het?

Bestel je tickets via de button bij jouw wandeling in de Wandelagenda en ontvang je kaarten per e-mail. Print ze uit of laat ze bij de horecastops zien op je telefoon. Je krijgt alle adressen van de cafés en restaurants inclusief gekozen routevolgorde. Je mag natuurlijk ook zelf een alternatieve route kiezen, bijvoorbeeld als je graag wat extra kilometers maakt. Er geldt per Smaakwandeling wel een eindtijd, dus houd hier rekening mee. Je wil natuurlijk geen hapjes missen! Drankje erbij of meer trek? Bij elke locatie kun je meer bestellen dan bij de Smaakwandeling zit inbegrepen, dit is dan voor eigen rekening.

Origineel, lokaal, smakelijk én je weekend-work-out

Wandelagenda